0722 162 244

FOTOGRAF NUNTA

Surprinde cele mai importante momente din viata ta cu un fotograf nunta profesionist

Fotografia de nunta trebuie sa creeze o amintire, o bucurie a mirilor si a celor apropiati lor, de aceea Fotograf Nunta Bucuresti va sta la dispozitie pentru a crea momente unice.
Nunta este un moment unic in viata fiecarui om, fiind unic trebuie tratat cu multa atentie.

Nu trebuie pierdute momentele importante ce definesc intreaga zi: pregatirile alaturi de cei dragi si apropiati, cununia civila sau religioasa, petrecerea dar mai ales emotia si bucuria mirilor si a tuturor celor din jurul lor.
Un Fotograf de nunta impreuna cu echipa foto si echipa video trebuie sa fie bine pregatita tehnic si cu o experienta foto bogata pentru a surprinde si a capta exact acele momente ce vor deveni in viitor amintiri.

Noi, OnX Media, va oferim serviicii de Fotograf Nunta Bucuresti cream materialele foto si video in asa fel incat totul sa fie o poveste adevarata de iubire la care am fost martori.

La orice eveniment echipa de Fotograf Nunta Bucuresti nu sunt doar simpli fotografi sau videografi ci am fost alaturi ca si prieteni de miri.

Prezentare video Fotograf Nunta

Sedinte foto nunta - Step by Step

Sedinta foto nunta - Save the date

Save the date este sesiunea foto si video ce anunta nunta, practic fixezi data si prin fotografiile postate iti anunti data evenimentului. Este foarte utila pentru ca in aceasta sesiune foto si video, se va creea o legatura intre echipa si viitorii miri, se va creea o comunicare ce va ajuta mult in ziua nuntii, mirii avand incredere si fiind mai relaxati in echipa OnX Media.
Fotografiile se pot integra in invitatiile de nunta, se pot posta pe retelele de socializare treptat, se pot folosi in decorul evenimentului, se pot folosi ca si cadou pentru invitati, se poate face un slideshow ce va fi folosit inainte sau dupa dansul mirilor.
La parte video, cel mai frumos lucru este ca fiecare din cei doi miri  isi trasmite separat un mesaj ce va fi vazut doar in timpul evenimentului, sau pe montajul final video al Clipului ART de nunta.
Inventivitatea este cel mai important accesoriu in sedinta foto video Save the date.

Sedinta foto nunta - Trash the dress

Trash the dress poate fi cea mai importanta sesiune fotografica a mirilor. Asta deoarece in ziua nuntii, exista foarte putin timp pentru fotografie, maxim 2 ore, foarte mult stress deoarece pe umerii mirilor sta totul, sunt foarte multe de facut, de la cununia civila si religioasa, la pregatiri si diverse obiceiuri.
Astfel sedinta foto Trash the dress, practic este singura sedinta unde mirii nu se gandesc decat sa fie frumosi pentru a putea fi fotografiati si filmati in locatii deosebitr, chiar si in afara orasului. Se poate fotografia sau filma la munte, la mare, intr-un conac vechi, intr-o alta tara, se poate face practic tot ce isi doresc mirii.
Poti filma in rasarit sau asfintit, poti face sedinta foto si video in orice anotimp ti-ai dori.
OnX Media oferta calitate in aceste sesiuni foto si video, pentru ca noi vrem, putem si realizam acele momente, exact cum le-am pregati pentru noi, in cazul in care am fi personajele principale.