0722 162 244
make up artist

Make-up Artist

by onxvideo· mai 25, 2015· in Alte servicii· 0 comments
In aceasta industrie nici un serviciu nu este complet, fara un make-up artist si un machiaj profesional: Noi va asiguram: Machiaj pentru sedinte foto, spoturi video, videoclipuri, tv Machiaj fashion show http://www.onxmodels.ro/  
Read More
fum greu artificii

Mai Multe…

by onxvideo· mai 21, 2015· in Alte servicii· 0 comments
Va putem oferi efecte speciale:  fum greu-gheata carbonica, artificii de toate dimensiunile, precum si multe alte efecte spreciale. Puteti sa intrebati, daca un serviciu nu il gasiti in lista noastra.
Read More
hotess nunti botez

Hostess

by onxvideo· mai 15, 2015· in Alte servicii· 0 comments
Invitatii tai se vor bucura de o atmosfera primitoare sustinuta de hostessele ce ii vor intampina. Majoritatea hostesselor noastre sunt modele, au o prezenta foarte frumoasa, sunt zambitoare si dau dovada de o etica impecabila
Read More
ursitoare botez onx media

Ursitoare

by onxvideo· mai 15, 2015· in Alte servicii· 0 comments
Alege ca botezul copilului tau sa fie de poveste! Se spune ca ursitoarele au darul de a hotari soarta copilului tau. Zanele, Intelepciunea, Iubirea si Norocul vor fi acolo. Nu vei avea parte doar de un spectacol inedit, ci si de o amintire de neuitat pentru invitatii tai.
Read More
Pentru ca evenimentul tau sa decurga perfect iar invitatii sa fie multumiti, servirea trebuie sa fie impecabila. Iti vom oferi o echipa de profesionisti, foarte atenti la cererea clientului si la detalii, a carei servicii se ridica la cel mai inalt standard de profesionalism. Iar pentru ca petrecerea sa fie inedita ai nevoie si de un maestu in mix-uri, un barman ce iti va incanta invitatii cu cocktailuri exotice si shot-uri incendiare.
Read More
dj pt nunta si botez

DJ

by onxvideo· mai 13, 2015· in Alte servicii· 0 comments
Iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul reusit? OnX Media iti pune la dispozitie DJ-ul si  intreaga aparatura necesara pentru o petrecere pe care nu o vei uita niciodata!
Read More

Artisti

by onxvideo· mai 13, 2015· in Alte servicii· 0 comments
OnX Media iti poate pune la dispozitie o sumedenie de banduri si solisti vocali pentru a incinge atmosfera petrecerii tale. Vrei ceva mai rafinat? Atunci te putem incanta cu numeroase formatii de muzica clasica. De la duo, trio, cvartet, cvintet, pana la orchestre de camera complete. Fara indoaiala elegant, nu?  
Read More
onx video foto nunta botez

Dansatori

by onxvideo· mai 13, 2015· in Alte servicii· 0 comments
OnX Media va pune la dispozitie atat dansatori din sectiunea standard a dansului sportiv (tango, vals lent, vals vienez, slow fox, quick step), cat si din sectiunea latino-americana (Samba, Rumba, Paso Doble, Cha-cha-cha). OnX Media va pune la dispozitie atat dansatori din sectiunea standard a dansului sportiv (tango, vals lent, vals vienez, slow fox, quick step), cat si din sectiunea latino-americana (Samba, Rumba, Paso Doble, Cha-cha-cha).
Read More